Ik ben Florian Staal

Vol positieve energie ga ik nieuwe uitdagingen aan! Die positiviteit wil ik overbrengen op mijn kandidaten. Graag zet ik een stap extra om samen de passende baan te vinden. Het zit in mijn aard om kansen te zien en daarop te acteren. Het geven van voorbeelden en het delen van succesverhalen vind ik van groot belang om perspectief te kunnen bieden. Ik wil graag korte lijntjes leggen en sta open voor nieuwe frisse ideeën. Daarbij denk ik in mogelijkheden en blijf ik de realiteit onder ogen zien. Het geven van feedback of het aanspreken op gedrag vind ik van essentieel belang om patronen te doorbreken. Anderen typeren mij als toegankelijk, evenwichtig, flexibel, meedenkend en empathisch. Ik wil graag écht van waarde zijn, maar verwacht ook inzet van anderen om doelen te bereiken.

Ik ben opgegroeid in Tilburg en sinds 2020 woon ik in Oostelbeers (Gemeente Oirschot). Hier woon ik samen met mijn vrouw, dochter en twee zoons. Uit de natuur haal ik veel inspiratie voor mijn werk. Een wandeling of mountainbikerit door de bossen brengen mij nieuwe ideeën, inzichten of zorgen ervoor dat ik weer fit aan het werk kan gaan.
Daarnaast haal ik veel inspiratie uit muziek. Als pianist en drummer weet ik goed hoe het is om emotie te vertalen naar muziek. Als autodidact kan ik mij nieuwe vaardigheden eigen maken en dit uit verschillende invalshoeken bekijken.