Krijg je de mogelijkheid om vanuit UWV of de gemeente een re-integratietraject te volgen?

Dit is de kans om opnieuw te ontdekken waar je kwaliteiten en interesses liggen in het werkveld.
Samen gaan we aan de slag om in beeld te brengen wat je op dit moment kan en welke doelen je wilt stellen in de toekomst.

Werkervaringsplaats

Wil je eerst ergens werkervaring op doen om je belastbaarheid te meten? Dan gaan we samen op zoek naar de geschikte werkervaringsplaats en daarmee kun je op een vertrouwede manier starten in het arbeidsproces.

UWV

Vanwege mijn werkervaring bij UWV kan ik me goed verplaatsen in de positie van de werkzoekende, heb ik kennis van de verschillende uitkeringen en kan ik hierbij gepast advies geven.

Advies

Een cv moet 100% goed zijn en daar help ik je graag bij. Ook bespreken we de werknemersvaardigheden en bepaal ik samen met jou je arbeidsmarktpositie. Dit kan aan de hand van de arbeidsmarktinformatie van UWV en/of de inzet van een beroepskeuzetest.
We gaan open met elkaar in gesprek om samen een inschatting te maken wat je kan op de arbeidsmarkt en hoe we dit gaan realiseren.

Werkfit

Wanneer je de kans krijgt om vanuit UWV een Werkfit traject te volgen, neem dan telefonisch contact met mij op, zodat we snel een gratis eerste adviesgesprek in kunnen plannen. We maken hierin kennis en ik geef je de eerste adviezen. Vervolgens stel ik een plan op wat bij je past, plannen we een vervolgafspraak in en kunnen we starten!

Het Werkfit traject vanuit UWV is bedoelt om jou als werkzoekende klaar te stomen voor de arbeidsmarkt. Ik neem je mee in je persoonlijke ontwikkeling, help je jouw arbeidsmarktpositie te bepalen en je werknemersvaardigheden te verbeteren. Je leert solliciteren, efficiënt te worden in tijd en energie en ik neem je mee in de baankansen voor jouw zoekberoep. In een persoonlijk gesprek leg ik je hier graag meer over uit.

Wanneer je op alle drie de domeinen over genoeg kennis en kunde beschikt, kan een Naar werk traject worden ingezet. We gaan dan op zoek naar een passende baan!

Naar werk

Binnen een Naar werk traject van UWV ga ik samen met jou solliciteren op passende functies. Je hebt een goede basis om te kunnen solliciteren, weet wat je wilt en weet ook wat je kansen zijn op de arbeidsmarkt. Ik zet graag mijn netwerk voor je in en hoor graag waarbij je ondersteuning zou willen om een baan te vinden.

Andere dienstverlening UWV

Wanneer je vanuit UWV via een modulaire dienst of het praktijkassessment de kans krijgt om te re-integreren, dan ga ik graag met je in gesprek, zodat ik kan vertellen wat ik voor je kan betekenen. Plan gerust een gratis adviesgesprek in.